Versterk uw spieren en verbeter uw conditie bij FysioFitness Huib Janssen Nederweert

Revalideren onder begeleiding van FysioFitness in Nederweert

Na een fors letsel of operatie helpt de fysiotherapeut u herstellen. Door te trainen en oefeningen te doen werkt u aan uw beweeglijkheid, kracht en coördinatie. Bij de revalidatie(training) van FysioFitness Nederweert staat het zo snel mogelijk herpakken van uw alledaagse activiteiten centraal. Onze ervaring en uitgebreide trainingsfaciliteiten garanderen een optimaal resultaat.

Gratis haal- en brengservice van FysioFitness Nederweert

Sport onder begeleiding van een fysiotherapeut

Na een chirurgische ingreep bent u voor vervoer vaak 6 tot 8 weken aangewezen op familieleden, vrienden of een taxi. Als u geen vervoer heeft, en u bent na een operatie niet in staat om zelfstandig naar de praktijk te komen, kunt u gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice. De voorkeur gaat wel uit naar behandeling in onze praktijk, omdat we hier over alle middelen beschikken om u zo goed mogelijk te helpen revalideren.


Komt u in aanmerking voor deze service?
Onze gratis haal- en brengservice bieden we uitsluitend aan na een operatieve ingreep, binnen een straal van 5 km van onze praktijklocatie en op vastgestelde dagen en tijdstippen. Deze zijn dinsdag en donderdag van 11:00 tot 12:00 uur.

De kernen Nederweert-Eind, Ospel, Laar en Molenakker te Weert vallen binnen een straal van 5 km.

Bel op werkdagen tussen 8.30 – 12.00 uur met onze receptionistes om te vragen of u in aanmerking komt. Telefoonnummer: 0495 – 625 657.