Welkom bij Fysiofitness

Beste sporter,

De fitness gaat echter per onmiddellijke ingang op slot tot 9 februari 2021.

Wij betreuren dit, echter hebben zeker begrip voor deze beslissing. De abonnementen worden  1 maand doorgeschoven. Probeer in beweging te blijven, ook een stevige wandeling of fietstocht helpen je om je basisconditie op niveau te houden.

Er staan enkele trainingsfilmpjes op onze site. Tom en Nik gaan de komende weken voor jullie nog nieuwe filmpjes maken.

 

Team Fysiofitness Nederweert

Klik hier voor onze huisregels

Online work-outs

Tom en Janou hebben een aantal work-outs opgenomen die u online kunt volgen. Dus gaan we u via deze weg lekker actief en fit houden. Zo kunt u thuis fysiek fit blijven!

Klik hier voor het work-outprogramma

Bewegen met MyFitPlan

MyFitPlan is bewegen met plezier en geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of ziekte. Dus geen excuses meer om niet te gaan bewegen. Met MyFitPlan beweegt u op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie. Het is een uniek motiverend beweegplan dat u permanent ondersteunt bij het bewegen. Waar, wanneer en hoe u maar wilt; bij Fysiofitness Nederweert, thuis of buiten, in een groep, met een maatje of alleen.

Punten scoren
U spaart FIT-punten als u verantwoord en binnen uw mogelijkheden actief bent. Hiervoor spreken we een haalbaar en persoonlijk doel af. Op basis van een fitheidstest, een persoonlijk beweegadvies en een 12-weken beweegplan krijgt u per week een doelstelling die vertaald wordt in FIT-punten. Het doel is om iedere week die punten te behalen. Bereikt u uw doel, dan zal na 12 weken uw fitheidsniveau zijn gestegen.

Voel u fitter
Aarzel niet en schrijf u in voor MyFitPlan. Met MyFitPlan kunt u gebruikmaken van de MyFitPlan-app en spaart u FIT-punten. Naast uw persoonlijke beweegadviseur hebt u met deze app altijd een digitale coach bij de hand.

Bekijk de tarieven

Wat is Fysiofitness bij Fysiofitness Nederweert

Schrijf u in voor MyFitPlan

Hebben we uw interesse gewekt voor MyFitPlan? Mooi! Stel uw persoonlijke bewegingsdoelen niet langer uit en schrijf u in bij Fysiofitness Nederweert Janssen. Download het inschrijfformulier en de vragenlijst en maak een afspraak voor de intake.

Inschrijfformulier

Vragenlijst

Icoon telefoon

Lekker bewegen? Geef u op voor MyFitPlan

Neem contact op voor meer informatie