Oncologische revalidatie bij FysioFitness Huib Janssen Nederweert

Werken aan uw fitheid is altijd een goed plan

Fitter worden en fit blijven. Regelmatig bewegen is in beide gevallen een vereiste. Onze enthousiaste en deskundige fitnessbegeleiders helpen u in beweging te komen en te blijven.  FysioFitness Nederweert biedt een mooie fitnessruimte waar u onder begeleiding in kleine groepen werkt aan uw conditie.

Meld u aan voor een gratis proefles

Bewegen met MyFitPlan

FysioFitness Huib Janssen Nederweert is aangesloten bij ParkinsonNet

MyFitPlan is bewegen met plezier en geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of ziekte. Dus geen excuses meer om niet te gaan bewegen.

Met MyFitPlan beweegt u op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie. Het is een uniek motiverend beweegplan dat u permanent ondersteunt bij het bewegen. Waar, wanneer en hoe u maar wilt; bij FysioFitness Nederweert, thuis of buiten, in een groep, met een maatje of alleen.


Punten scoren
U spaart FIT-punten als u verantwoord en binnen uw mogelijkheden actief bent. Hiervoor spreken we een haalbaar en persoonlijk doel af. Op basis van een fitheidstest, een persoonlijk beweegadvies en een 12-weken beweegplan krijgt u per week een doelstelling die vertaald wordt in FIT-punten. Het doel is om iedere week die punten te behalen. Bereikt u uw doel, dan zal na 12 weken uw fitheidsniveau zijn gestegen.


Voel u fitter
Aarzel niet en schrijf u in voor MyFitPlan. Met MyFitPlan kunt u gebruikmaken van de MyFitPlan-app en spaart u FIT-punten. Naast uw persoonlijke beweegadviseur heeft u met deze app altijd een digitale coach bij de hand.

Bekijk de tarieven

Schrijf u in voor MyFitPlan

FysioFitness Huib Janssen Nederweert is aangesloten bij het Gezonde Net

Hebben we uw interesse gewekt voor MyFitPlan? Mooi! Stel uw persoonlijke bewegingsdoelen niet langer uit en schrijf u in bij FysioFitness Huib Janssen Nederweert. Download het inschrijfformulier en de vragenlijst en maak een afspraak voor de intake.

Inschrijfformulier

Vragenlijst