Oncologische revalidatie bij FysioFitness Huib Janssen Nederweert

Specialistische fysiotherapie in Weert

FysioFitness Huib Janssen Nederweert is de specialist op het gebied van fysiotherapie in Weert en omstreken. Het team behandelt onder meer spier- en gewrichtsklachten en nek-, schouder- en rugklachten. Daarnaast wordt in Weert en omgeving, indien nodig, ook fysiotherapie aan huis gegeven.

Elk fysiek ongemak heeft zijn oorzaak. Een verkeerde beweging of schlechte houding kunnen nare gevolgen hebben. Daarnaast ontstaan veel klachten tijdens het beoefenen van een sport. Ouderdom speelt ook een rol bij het ontstaan van fysiek ongemak. Het is de taak van de fysiotherapeut om ervoor te zorgen dat u weer pijnvrij en een stuk soepeler kunt bewegen. Maar ook om u te adviseren hoe u het beste kunt bewegen om klachten in de toekomst te voorkomen.

U kunt bij FysioFitness Huib Janssen terecht voor diverse fysiotherapeutische behandelingen. Daarbij wordt altijd uitgegaan van een persoonlijk behandelplan. Tijdens een eerste gesprek worden de fysieke klachten in kaart gebracht. Vervolgens kan worden gekozen voor een behandelmethode die erop gericht is om uw klachten te laten verdwijnen of flink te verminderen.

Naast algemene fysiotherapie bent u bij FysioFitsness Nederweert ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een manueel therapeut. Deze specialist helpt u onder meer bij hoofd- en nekpijn, alsook bij rug- en schouderklachten.

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Dan is sportfysiotherapie voor u de geschikte behandelmethode. Vooral de knieën, enkels en schouders zijn gevoelig voor blessures. Dankzij een gerichte behandeling bent u snel weer op het niveau van voor de blessure.

Revalideren na een operatie? FysioFitness biedt een trainingsprogramma met als doel dat u snel uw gewone activiteiten weer kunt oppakken.

Ouderen tenslotte, die moeite krijgen of pijn voelen bij het bewegen, kunnen veel baat hebben bij de geriatriefysiotherapie die wordt aangeboden in onze praktijk vlakbij Weert.