De fysiotherapeut: specialist in beweging

Als u spier- en gewrichtsklachten hebt, beseft u pas dat pijnvrij bewegen niet zo vanzelfsprekend is. Een lichaam dat niet meewerkt, leidt tot behoorlijke frustraties. Bijvoorbeeld de trap op- en aflopen of boodschappen tillen, gaat niet meer gemakkelijk. De fysiotherapeut helpt u weer soepeler en zonder pijn te bewegen. De behandeling kan erop gericht zijn om (ergere) klachten te voorkomen.

Maak een afspraak

Voor wie is een fysiotherapiebehandeling geschikt?

De fysiotherapeut behandelt uiteenlopende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen onder meer voortkomen uit een sportblessure, ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of het ouder worden van het lichaam. Door de klachten te behandelen en u te begeleiden en te adviseren, zorgen we ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten weer pijnvrij kunt oppakken. We leren u verantwoord te bewegen, zodat verdere problemen worden voorkomen of beperkt.

Persoonlijk behandelplan
Bij de eerste afspraak onderzoeken en bespreken we uw klachten, zodat we een goed beeld hiervan kunnen vormen. Op basis daarvan stellen we samen met u een toegespitst behandelplan op.

De fysiotherapeut komt naar u toe

In principe komt u voor de behandeling altijd naar onze praktijk in Nederweert. Maar in sommige gevallen – bijvoorbeeld als u heel slecht ter been bent – komt de fysiotherapeut naar u toe in bijvoorbeeld Weert, Someren of Roggel en omgeving.

Meer informatie over een fysiobehandeling op locatie?

Neem contact op
Icoon telefoon

Een afspraak met de fysio maken? U hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Maak direct een afspraak voor een behandeling