Overname praktijk FysioFitnessNederweert door JVDI De Fysioclub

Eigenaren Kees Jeurissen en Marc van den Ingh zijn zeer verheugd met deze uitbreiding. De locatie Nederweert is een mooie aanvulling qua dekking van JVDI de Fysioclub in de regio Brabant zuid oost/ Midden Limburg. Ook zijn de heren blij met de aanwezige kennis welke JVDI De Fysioclub in de breedte zal gaan versterken, zeker op het gebied van neurologie en geriatrie.

 

Marc en Kees willen met een gezonde groeiambitie meer specialistische zorg en multidisciplinaire zorg bieden. “Wij geloven in kwaliteit en kennisdeling binnen een lerende organisatie waar samenwerken een must is”. Hierdoor krijgt de patiënt de beste zorg, waar iedere patiënt ook recht op heeft. In 2004 begonnen zij met hun eerste locatie/ gezondheidscentrum in Deurne. Later volgde Mierlo (2), Gemert, Helmond (2), Geldrop en een dependance bij Swinkels Family Brewers. Nederweert wordt hiermee de 9e locatie.

 

We zijn trots dat we de locatie Nederweert kunnen toevoegen binnen onze organisatie. Het is een fantastisch team van gespecialiseerde therapeuten, trainers en overige medewerkers met een prachtige locatie. Wij kunnen niet wachten om te starten.