Schrijf u in bij onze praktijk voor Fysiofitness in Nederweert

U kunt een afspraak maken bij een van onze baliemedewerksters. De balie is iedere werkdag geopend van 08:30 tot 12:00 uur en op maandag en vrijdag van 13:30 tot 16:30 uur. Voor de uitgebreide intake waarin we lichaamssamenstelling, uithoudingsvermogen en kracht meten, zijn we anderhalf uur met u bezig. U traint in normale sportkleding, op schone sportschoenen en legt een handdoek op de toestellen.

Contact

Download het fitness-inschrijfformulier en de vragenlijst

U kunt onderstaand het fitness-inschrijfformulier en de vragenlijst downloaden en uitprinten. Neem deze ingevuld mee naar uw eerste fitnessafspraak.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u naar de praktijk komen voor begeleide fitnessuren. Bekijk het overzicht voor de exacte tijden.

Inschrijfformulier
Vragenlijst

Reglement van Fysiofitness

Betalingen
Betaling moet vooraf worden voldaan via automatische incasso. Bij jaarabonnementen vooruitbetaling per jaar, maandabonnementen vooruitbetaling per maand.

Opzegtermijn abonnementen
De opzegtermijn is minimaal 1 maand. De startdatum is tevens einddatum. Mondelinge afspraken zijn niet geldig.

Maandabonnementen
Uw lidmaatschap voor FysioFitness geldt minimaal 6 maanden. Het maandabonnement kunt u maximaal 2 keer per kalenderjaar schriftelijk wijzigen (meer dan 2 keer: administratiekosten € 10,00).

Maandabonnementen worden stilzwijgend verlengd tenzij u zich minimaal 1 maand voor afloop van het abonnement (na 6 maanden) bij uw fitnesstrainer schriftelijk afmeldt via het daarvoor bedoelde formulier.

Bestaande abonnementen kunnen we omzetten naar een jaarabonnement. Deze abonnementen kunnen niet gewijzigd worden en er wordt geen restitutie verleend.

Jaarabonnementen
Jaarabonnementen worden stilzwijgend verlengd tenzij u zich minimaal 1 maand voor afloop van het abonnement, alleen schriftelijk op het daarvoor bedoelde formulier bij uw fitnesstrainer afmeldt.

Testen
Elk kwartaal wordt u op uw verzoek gratis getest. U krijgt een uitdraai van uw vorderingen.

Vakantiemaanden
Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus worden de tijden voor groepslessen aangepast en worden er groepen samengevoegd. 

Teruggave
Teruggave van abonnementsgeld is niet mogelijk.

Ziekte
Maandabonnement: bij ziekte of blessure langer dan 1 maand, kan het abonnement tijdelijk worden stopgezet.
Jaarabonnement: bij ziekte of blessure langer dan 1 maand kan het abonnement tijdelijk worden opgeschort.

De dag van schriftelijke melding, op het daarvoor bedoelde formulier, ter attentie van uw fitnesstrainer bepaalt de datum van stopzetten van het abonnement. Tevens vervalt uw plaats in de groep en kunt u hierop geen aanspraak meer maken. Bij hervatting van het abonnement moet u opnieuw een fitheidstest doen voor € 25,00. Mondelinge afspraken zijn niet geldig.

Openingstijden
FysioClub Nederweert is geopend op de aangekondigde tijden. Wij zijn niet geopend op nationale feestdagen en tijdens carnaval. Wij behouden ons het recht om openingsuren te wijzigen.

Afmelden
Als u zich uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training afmeldt, kunt u in overleg de les binnen 1 maand inhalen.

Aansprakelijkheid
Medewerkers van FysioClub Nederweert kunnen nooit verantwoordelijk en aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke ongevallen, opgelopen verwondingen of ander lichamelijk letsel en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van deelnemers.

Roken
In de fitnessruimte is het verboden te roken, te eten en te drinken. Het gebruik van een bidon en sportdrank is wel toegestaan en wordt zelfs aanbevolen.

Hygiëne
U traint in normale sportkleding, op schone sportschoenen en legt een handdoek op de toestellen.

Bij niet genoemde opmerkingen beslissen de medewerkers van FysioClub Nederweert.

Icoon telefoon

We beantwoorden graag uw vragen

Neem contact op voor meer informatie