Welkom bij Fysiofitness

De praktijk is geopend. Nieuwe spelregels voor Fysiofitness Nederweert in het kort:

Beste sporter,

De regering heeft besloten dat we weer vanaf woensdag 19 mei binnen kunnen trainen onder begeleiding van een coach als de opnames met COVID-patiënten dit toelaten in de ziekenhuizen. Hou de nieuwsberichten de komende dagen in de gaten.

Iedereen is van harte welkom op de voor hem bekende tijdstippen. Hou er a.u.b. rekening mee dat de kleedlokalen voorlopig nog gesloten zijn.

 

Probeer in beweging te blijven, ook een stevige wandeling of fietstocht helpen je om je basisconditie op niveau te houden.

Er staan enkele trainingsfilmpjes op onze site

Tom en Nik hebben weer nieuwe filmpjes gemaakt met heup-, knie-, rug-, en nekschouderoefeningen.

 

Tot kijk!

 

Team FysioClub Nederweert

Klik hier voor onze huisregels

Online work-outs

We hebben een aantal work-outs opgenomen die u online kunt volgen. Dus gaan we u via deze weg lekker actief en fit houden. Zo kunt u thuis fysiek fit blijven!

Klik hier voor het work-outprogramma

Bewegen met MyFitPlan

MyFitPlan is bewegen met plezier en geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of ziekte. Dus geen excuses meer om niet te gaan bewegen. Met MyFitPlan beweegt u op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie. Het is een uniek motiverend beweegplan dat u permanent ondersteunt bij het bewegen. Waar, wanneer en hoe u maar wilt; bij FysioClub Nederweert, thuis of buiten, in een groep, met een maatje of alleen.

Punten scoren
U spaart FIT-punten als u verantwoord en binnen uw mogelijkheden actief bent. Hiervoor spreken we een haalbaar en persoonlijk doel af. Op basis van een fitheidstest, een persoonlijk beweegadvies en een 12-weken beweegplan krijgt u per week een doelstelling die vertaald wordt in FIT-punten. Het doel is om iedere week die punten te behalen. Bereikt u uw doel, dan zal na 12 weken uw fitheidsniveau zijn gestegen.

Voel u fitter
Aarzel niet en schrijf u in voor MyFitPlan. Met MyFitPlan kunt u gebruikmaken van de MyFitPlan-app en spaart u FIT-punten. Naast uw persoonlijke beweegadviseur hebt u met deze app altijd een digitale coach bij de hand.

Bekijk de tarieven

Wat is Fysiofitness bij FysioClub Nederweert

Schrijf u in voor MyFitPlan

Hebben we uw interesse gewekt voor MyFitPlan? Mooi! Stel uw persoonlijke bewegingsdoelen niet langer uit en schrijf u in bij FysioClub Nederweert. Download het inschrijfformulier en de vragenlijst en maak een afspraak voor de intake.

Inschrijfformulier

Vragenlijst

Icoon telefoon

Lekker bewegen? Geef u op voor MyFitPlan

Neem contact op voor meer informatie