Neem contact op met FysioClub Nederweert

Van stilzitten wordt niemand beter. Kom in beweging. Samen met de gespecialiseerde fysiotherapeuten van FysioClub Nederweert werkt u aan uw lichamelijke klachten, herstel en conditie. Versterk uw spieren en verminder uw klachten.

Afmelding op tijd doorgeven

Het kan altijd voorkomen dat u verhinderd bent voor uw afspraak. Meld dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Bel 0495-21 85 20 en geef het door aan onze baliemedewerkers of spreek het antwoordapparaat in. Bij niet-tijdige afmelding, wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht, niet bij uw zorgverzekeraar.

Voor het maken of wijzigen van afspraken gelieve telefonisch contact op te nemen met onze balie: 0495-21 85 20. De balie is iedere werkdag bereikbaar van 08:30 uur tot 12:00 uur en op maandag en vrijdag van 13:30 tot 16:30 uur.

Als u zich aanmeldt voor een behandeling proberen wij u binnen twee werkdagen een behandeling aan te bieden. Wij hebben geen wachtlijst.

In verband met patiëntenzorg is het voor onze fysiotherapeuten niet altijd mogelijk om u zelf te woord te staan. Daarom verzoeken wij u om uw boodschap aan de balie door te geven, of in te spreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw begrip.

 

0495-21 85 20

 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl 

Staat 40 C,

    6031 EM Nederweert